Software

Elektronica

 

Peeters Technical Solutions beschikt over de juiste apparatuur, ruime ervaring en kennis om voor u op aanvraag elektronica te ontwikkelen. Hierbij nemen wij tot ons: de elektronica hardware, behuizing en eventuele software. Bij ons staat de klant centraal en zorgen wij ervoor dat al uw wensen en specificaties worden opgenomen in het eindproduct. Dit doen wij uiteraard door een nauwe samenwerking en goede communicatie. Samen met u ontwikkelen we een robuust systeem voor uw toepassing.

Onze competenties;

  • Hardware ontwerp
  • Software ontwerp
  • Elektronica ontwerp
  • Mechanisch ontwerp
  • Industriële elekronica
  • Industriële software
  • EMC pre-compliance
  • Prototype bouw

Doordat wij al onze prototypes in eigen beheer produceren zijn onze ontwikkelingskosten relatief laag. Tevens hebben we hierdoor een korte doorloop tijd waardoor we het product of systeem snel kunnen testen en optimaliseren. Ons doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door duidelijk focus te houden op het product en de functie naar de wens van onze klanten.

 

Software

Voor onze printplaten ontwikkelen we onze eigen embedded software. Met de toevoeging van software kan de functionaliteit van uw product exponentieel toenemen. Doordat wij alle software zelf ontwikkelen kunnen wij er voor zorgen dat uw specifieke wensen geïntegreerd worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw product voorzien van een scherm waarop alle data uit te lezen en in te stellen is.

Wij ontwikkelen al onze embedded systems met C/C++. Door deze low-level programmeertaal te gebruiken hebben we veel controle over het geheugen in de microprocessor en kunnen we deze zo efficiënt mogelijk gebruiken. Zo zorgen we ervoor dat er geen overkill processoren gebruikt worden die onnodig duur zijn. Ons motto: “kan het in software opgelost worden, dan wordt het ook in software opgelost”. Zo voorkomen we onnodig extra componenten op de printplaat waardoor het eindproduct goedkoper wordt.

Naast embedded software oplossingen, bieden wij ook software aan op het gebied van PLC’s. Op uw aanvraag kunnen wij een PLC-programma aanbieden in elke gewenste taal. Door de vele praktijkervaring weten wij goed hoe een PLC-programma zo gestructureerd kan worden dat het storingsvrij en onderhoudsvriendelijk is. Voor zowel de oudere als de nieuwere generatie PLC’s is dit mogelijk.