fbpx

Hogedruk nevelkoeling

Koel uw stal op een duurzame manier middels hogedruk nevelkoeling. Zeg vaarwel tegen hittestress, zowel bij uw dieren als bij u zelf!

Hogedruk nevelkoeling

Koel uw stal op een duurzame manier middels hogedruk nevelkoeling. Zeg vaarwel tegen hittestress, zowel bij uw dieren als bij u zelf!

Zorg voor een optimaal klimaat binnen uw stal

Ons koelsysteem

Door de steeds warmere zomers wordt het koelen van de stal belangrijker. Middels hogedruk nevelkoeling kan dit op een duurzame manier. Ons systeem wordt gemonteerd voor, in of na de luchtinlaat van de stal. Aan de hand van een zorgvuldige calculatie weten we hoeveel nozzles er geplaatst moeten worden om een zo goed mogelijk resultaat te boeken. Ons systeem wordt vervolgens vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs. Wanneer gewenst kunt u ook zelf (of met begeleiding van onze monteur) het systeem installeren. Na het installeren van ons systeem gaan wij in een warme periode metingen uitvoeren om te kijken of het systeem wellicht nog geoptimaliseerd dient te worden. Op deze manier kunnen wij het hoogste rendement voor uw stal waarborgen.

Hogedruk systeem, 70 tot 90Bar

Uitstekende fijne verneveling met een druppelgrote van ca. 6mU.

RVS 304 leidingsysteem

Door onze RVS leidingen heeft ons systeem een robuuste uitstraling van hoge kwaliteit. Onze RVS leidingen zijn niet gevoelig voor slijtage en ongedierte.

Op maat gemaakte systemen

– Altijd een passende oplossing
– Wordt geautomatiseerd op de stalcomputer
– Montage middels onze mobiele werkplaats
– Hoge flexibiliteit in de wens van de klant

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Kom jij ons team versterken?

Upload je CV: