fbpx

Het genot van zacht water

Mees van Veldhoven

Mees van Veldhoven

Accountmanager Waterbehandeling

694203bd-5af3-4e4d-af7b-a8f8e63d6835

Kalkaanslag is verleden tijd met een ontharder van Peeters Technical Solutions!

Hard water is een irritatie voor velen. Kalk is hardnekkig en bijt zich vast op uw sanitair, witgoed of verwarmingselementen. Het gevolg hiervan? Een kortere levensduur van uw apparaten. Met een waterontharder is kalkaanslag verleden tijd. Met de kwalitatief hoogwaardige ontharders van Peeters Technical Solutions ervaren u en uw apparaten jarenlang het genot van zacht water en alle gevolgen van dien. De afgelopen weken hebben we met behulp van onze partners weer een aantal huishoudens mogen voorzien van optimaal water!

Voor iedere situatie een oplossing!

Dankzij ons ruim aanbod aan ontharders hebben we voor iedere situatie een oplossing. Onze HQ-Sentica Home is ontwikkeld zodat hij zo min mogelijk ruimte inneemt. Echter kunnen we ook zorgen voor installaties in krappere ruimtes zoals de meterkast, meterput of zelfs in de kruipruimte. Hiervoor is de HQ-Sentica Sepa ontwikkeld, welke dankzij zijn losse harscilinder en losse zoutreservoir enorm weinig ruimte inneemt en zo zeer efficiënt geïnstalleerd kan worden.

Voor de installatie van onze ontharders werken we samen met ervaren installateurs. Met een aantal vaste partners kijken we bij de klant naar de mogelijkheden waarna we samen inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Met onze vaste partner D&S Installatiewerken hebben we bijvoorbeeld verschillende mooie installaties mogen verzorgen. Hier is mooi te zien hoe ruimte efficiënt benut kan worden dankzij het compacte formaat van de ontharders:

De voordelen en besparingen van zacht water

Een ontharder haalt kalk uit het water en creëert zo ‘zacht water’. Dit heeft meerdere voordelen:

  • Een langere levensduur van uw apparatuur door minder kalkafzettting
  • Energiebesparing op uw elektrische boilers en verwarmingselementen
  • Een merkbaar zachtere huid, zachter haar en minder zeepgebruik
  • Minder tijd kwijt met het poetsen van uw sanitair
  • Alles wordt streeploos schoon zonder grijze sluier

Uit onderzoek van het Aqua Belgica (de Belgische Federatie voor Waterbehandeling) en het Amerikaanse Batelle Memorial Institute blijkt dat een gezin van vier personen tot 650 euro per jaar kan besparen door een waterontharder in huis te nemen!

Waarom een ontharder van Peeters?

Maar waarom zou u dan moeten kiezen voor een ontharder van Peeters? Dankzij onze kennis, ervaring en eigen ontwikkelde producten staan we altijd garant voor betrouwbare, onderhoudsvriendelijke systemen met een uitstekende service. Andere voordelen:

  • Altijd op voorraad en korte levertijd
  • Een lange levensduur en een zeer laag zoutverbruik
  • Een eenvoudig te installeren ‘plug-and-play’ systeem
  • Een compact formaat waardoor de ontharder altijd geplaatst kan worden

Wilt u ook genieten van de voordelen van zacht water met behulp van een waterontharder? Neem vrijblijvend contact op met ons of met een van onze partners zoals D&S Installatiewerken, ISL Installatiebedrijf of Stravens Installatietechniek voor de mogelijkheden!

Stel ons jouw vraag

Deel dit project

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Kom jij ons team versterken?

Upload je CV: