fbpx

Pompinstallatie op Bonaire

Kai van Veldhoven

Kai van Veldhoven

Lead Electronics Engineer

1661934006636_1_

We gaan de grens over!

In samenwerking met MPI Pumps & Irrigation hebben we een besturing mogen realiseren voor een pompinstallatie op de jachthaven van Bonaire. Om de pomp aan te sturen hebben we gebruik gemaakt van onze eigen Eura Drives frequentieregelaar.

De jachthaven van Bonaire

De jachthaven van Bonaire is voorzien van een plek waar boten hun afvalwater kunnen lozen. Dit afvalwater komt in een speciale buffertank terecht. Dankzij onze besturing wordt de buffertank op niveau gehouden. Dit wordt gedaan middels een niveaumeting waarbij een pomp wordt aangestuurd. De besturing is uitgerust met een aantal functies om het leeg pompen van de put goed te laten verlopen. Via een geïntegreerd touchscreen op de besturingskast kan men de besturing instellen en aan- of uitzetten.

We hebben het systeem compleet plug-and-play opgeleverd. Hierbij zijn alle sensoren en actuatoren voorzien van veldbekabeling om zo de kans op fouten tijdens installatie te minimaliseren. Door gebruik te maken van onze kennis op het gebied van Siemens PLC programmering en het toepassen van onze eigen Eura Drives frequentieregelaars was het mogelijk om in korte tijd een totaalpakket te leveren waarbij alles in eigen beheer ontwikkeld is!

Bent u ook geïnteresseerd in totaaloplossingen op het gebied van engineering of frequentieregelaars? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Stel ons jouw vraag

Deel dit project

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Kom jij ons team versterken?

Upload je CV: