Water­behandeling

Peeters Technical Solutions houdt zich tevens bezig met het produceren en leveren van doseerpompen, drinkwater- en installatiematerialen in de veehouderij. Omdat wij weten dat water van levensbelang is, vinden wij dat het meer aandacht en kennis verdient. Juist daarom hebben we onze kennis uitgebreid en mede door de ervaring die wij hebben opgedaan zijn er nu totaal waterbehandelingssystemen. Deze zijn zowel voor de agrarische als de industriële sector geschikt; in binnen- en buitenland. Deze systemen worden aangestuurd door onze eigen ontwikkelde elektronica en kan aan ieders behoefte en/of nood worden aangepast. Door onze kennis, ervaring en eigen ontwikkelde producten kunnen wij garant staan voor betrouwbare onderhoudsvriendelijke systemen en een uitstekende service!

140231 HQ-Easymix PRO

PRO --> Zuren Deze pomp wordt gebruikt voor het toedienen van zuren. Door de duidelijke en eenvoudige digitale besturing is de gewenste instelling eenvoudig in te stellen. De instelling gebeurt in stappen van 0.001%. Op het digitale scherm kunt u de dosering en het waterverbruik aflezen. Deze pomp heeft een manuele ontluchting. De pomp wordt compleet geleverd met watermeter en bijbehorende slangen.

140232 HQ-Easymix PRO

PRO --> Zuren Auto ontluchting Deze pomp wordt gebruikt voor het toedienen van zuren. Door de duidelijke en eenvoudige digitale besturing is de gewenste instelling eenvoudig in te stellen. De instelling gebeurt in stappen van 0.001%. Op het digitale scherm kunt u de dosering en het waterverbruik aflezen. Deze pomp heeft een AUTOMATISCHE ontluchting. De pomp wordt compleet geleverd met watermeter en bijbehorende slangen.

140233 HQ-Easymix PRO

PRO --> Medicatie en zuren Deze pomp wordt gebruikt voor het toedienen van medicatie en zuren. Door de duidelijke en eenvoudige digitale besturing is de gewenste instelling eenvoudig in te stellen. De instelling gebeurt in stappen van 0.01%. Op het digitale scherm kunt u de dosering en het waterverbruik aflezen. Deze pomp heeft een manuele ontluchting. De pomp wordt compleet geleverd met watermeter en bijbehorende slangen.

140240 HQ-AUTOAIR SYSTEEM

Het HQ-AUTOAIR SYSTEEM is speciaal ontwikkeld om iedere doseerpomp geschikt te maken voor gasvormende producten zoals waterstofperoxide. Het HQ-AUTOAIR SYSTEEM is eenvoudig toepasbaar op vrijwel iedere elektronische doseerpomp die aangestuurd is door een puls watermeter.

300320 HQ-Flexdoser

- 90 graden model - 0-40 rpm motor - "V" vormig mengwiel om brugvorming te voorkomen - Besturingskast en motor spatwater en ammoniak-dicht - Eenvoudige (de)montage - Op meerdere vijzels inzetbaar

300330 HQ-Flexdoser

- 90 graden model - 0-100 rpm motor - "V" vormig mengwiel om brugvorming te voorkomen - Besturingskast en motor spatwater en ammoniak-dicht - Eenvoudige (de)montage - Op meerdere vijzels inzetbaar

300321 HQ-Flexdoser

- 45 graden model - 0-40 rpm motor - "V" vormig mengwiel om brugvorming te voorkomen - Besturingskast en motor spatwater en ammoniak-dicht - Eenvoudige (de)montage - Op meerdere vijzels inzetbaar

300331 HQ-Flexdoser

- 45 graden model - 0-100 rpm motor - "V" vormig mengwiel om brugvorming te voorkomen - Besturingskast en motor spatwater en ammoniak-dicht - Eenvoudige (de)montage - Op meerdere vijzels inzetbaar

HQ-2400 VS Serie

HQ-2400 VS serie voor de verwijdering van ijzer (Fe) - mangaan (Mn) - kalk/hardheid (CA,MG) Ons gamma van commerciële waterzuiveringen,worden veelal gebruikt in toepassingen waar hoge debieten vereist zijn. Het unieke aan deze waterzuiveringen is het gebruik van slechts één enkel type besturingsklep. Zelfs de duplex parallel en triplex parallel systemen gebruiken steeds hetzelfde type besturingsklep, hetgeen leidt tot een zeer eenvoudige installatie en programmering, maar ook tot een vermindering van wisselstukken voor verschillende types besturingsklep. Onze HQ-Waterzuiveringen zijn beschikbaar in diverse aantal groottes en configuraties.

HQ-Sentica Home

HQ-Sentica Home serie voor de verwijdering van kalk/hardheid (CA,MG) Ons gamma van commerciële waterzuiveringen,worden veelal gebruikt in toepassingen waar hoge debieten vereist zijn. Het unieke aan deze waterzuiveringen is het gebruik van slechts één enkel type besturingsklep. Zelfs de duplex parallel en triplex parallel systemen gebruiken steeds hetzelfde type besturingsklep, hetgeen leidt tot een zeer eenvoudige installatie en programmering, maar ook tot een vermindering van wisselstukken voor verschillende types besturingsklep. Onze HQ-Waterzuiveringen zijn beschikbaar in diverse aantal groottes en configuraties.

HQ-Drumzeef

Deze filter zal de water kwaliteit in uw regenwateropvang en/of vijver verbeteren, al uw water zal snel en efficiënt aan een hoge capaciteit gefilterd worden. Om de drum is een fijne zeef aangebracht, het vuile water wordt aan de binnenzijde van de stilstaande trommel gepompt, deze stroomt door de zeef naar buiten en wordt zo teruggevoerd in uw opvang en/of vijver. Het vuil o.a. organisch materiaal, zand, ijzer, zwevende deeltjes enz. blijven in de zeef achter. Bij verzadiging stijgt het niveau in de filter. Door deze weerstand wordt automatisch de spoelcyclus gestart. De drum zal langzaam gaan draaien en schoongespoten worden door het sproeisysteem. Het waterverbruik bij deze spoeling is minimaal. De sproeileiding bevind zich aan de bovenkant, onder deze leiding binnen in de drum wordt het vuil in een opvanggoot opgevangen. Het opgevangen vuil aan de binnenkant van de zeef wordt nu definitief verwijderd en automatisch afgevoerd. Deze filter is onderhoudsvrij.

1404XX Multi-jet drooglopend klasse B

140430: 1 of 4 puls/ltr - Ø15mm - 1/2" koppeling maat 140432: 1 of 4 puls/ltr - Ø20mm - 3/4" koppeling maat 140434: 1 puls/ltr - Ø25mm - 1" koppeling maat 140436: 1 puls/ltr - Ø32mm - 1 1/4" koppeling maat 140438: 1 puls per 10 ltr - Ø40mm - 1 1/2" koppeling maat 140440: 1 puls per 10 ltr - Ø50mm - 2" koppeling maat Kenmerken: - Drooglopend telwerk - Horizontale montage - Zeer nauwkeurige meting - Messing huis - Met puls 1 of 4 pulsen /Ltr - Maximale druk 16 bar - Maximale watertemperatuur 40°C

140450 Volumetrisch klassse C

1 puls/ltr - Ø15mm - 1/2" koppeling maat

140454 Volumetrisch klasse C

1 puls/ltr - Ø20mm - 3/4" koppeling maat

140456 Volumetrisch klasse C

10 puls/ltr - Ø8mm - 1/2" koppeling maat RVS model