Het genot van zacht water

Mart Huijbers

Mart Huijbers

Projectleider

Hard water is een irritatie voor velen!

Kalk is hardnekkig en bijt zich vast op jouw sanitair, witgoed of verwarmingselementen. Het gevolg hiervan? Een kortere levensduur van jouw apparaten. Met een waterontharder is kalkaanslag verleden tijd. Met de kwalitatief hoogwaardige ontharders van Peeters ervaar jij en jouw apparaten jarenlang het genot van zacht water en alle gevolgen van dien. De afgelopen weken hebben we met behulp van onze partners weer een aantal huishoudens mogen voorzien van optimaal water.

Voor iedere situatie een oplossing

Dankzij ons ruim aanbod aan ontharders hebben we voor iedere situatie een oplossing. Onze HQ-Sentica Home is ontwikkeld zodat hij zo min mogelijk ruimte inneemt. Echter kunnen we ook zorgen voor installaties in krappere ruimtes zoals de meterkast, meterput of zelfs in de kruipruimte. Hiervoor is de HQ-Sentica Sepa ontwikkeld, welke dankzij zijn losse harscilinder en losse zoutreservoir enorm weinig ruimte inneemt en zo zeer efficiënt geïnstalleerd kan worden.

Voor de installatie van onze ontharders werken we samen met ervaren installateurs. Met een aantal vaste partners kijken we bij de klant naar de mogelijkheden waarna we samen inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Het is mooi om te zien hoe een ruimte efficiënt benut kan worden dankzij het compacte formaat van de ontharders.

De voordelen en besparingen van zacht water

Uit onderzoek van het Aqua Belgica (de Belgische Federatie voor Waterbehandeling) en het Amerikaanse Batelle Memorial Institute blijkt dat een gezin van vier personen tot 650 euro per jaar kan besparen door een waterontharder in huis te nemen.

Wil jij ook genieten van de voordelen van zacht water met behulp van een waterontharder? Neem vrijblijvend contact op met ons of met een van onze partners zoals ISL Installatie, D&S Installatiewerken of Stravens Installatietechniek voor de mogelijkheden.

Kom jij ons team versterken?

Upload je CV: