Industriële automatisering

Bij Peeters bieden we volledige ontwikkeling in eigen huis, met op maat gemaakte hardware- en softwareoplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Van complete engineeringoplossingen tot gespecialiseerde besturingspanelen en bekabeling van machines, wij staan voor je klaar met hoogwaardige producten en toegewijde service om jouw succes te garanderen.

Complete ontwikkeling in eigen huis

Bij Peeters begrijpen we dat elke toepassing uniek is, daar hoort een op maat gemaakte oplossing bij. Onze engineers bieden maatwerkoplossingen op het gebied van hardware en software die perfect aansluiten op de wensen van jouw bedrijf.

Complete Engineering oplossingen

Bij Peeters bieden we een uitgebreid scala aan engineeringdiensten, waaronder hardware engineering voor paneelbouw en software engineering voor PLC’s en HMI’s We werken met Eplan ProPanel om uitdagende engineeringsprocessen te stroomlijnen en hebben een eigen CNC bewerkingscentrum.

Frequentieregelaars

Met onze frequentieregelaars regel je efficiënt en betrouwbaar je meest cruciale processen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring staan wij garant voor optimale prestaties in iedere situatie. We begrijpen hoe het in de praktijk werkt, niet alleen wat de theorie zegt. Wij bieden een complete oplossing, van selectie tot installatie en onderhoud, om je bedrijfsprocessen naadloos te laten verlopen en downtime te minimaliseren.

 Als exclusieve importeur van Eura Drives in de BeNeLux bieden we een breed assortiment met hoge voorraad, geschikt voor diverse industrieën. We geven altijd passend advies en bieden we onderhoud en service. Dit doen we voor onder andere  Eura Drives, Emotron, Nidec, Invertek, Danfoss en Siemens maar ook voor de overige merken frequentieregelaars.

Gespecialiseerd in besturingspanelen

Onze expertise in paneelbouw strekt zich uit over diverse industrieën, waarbij we zowel seriematige als op maat gemaakte besturingspanelen leveren. Met focus op efficiëntie, garanderen we korte doorlooptijden en hoogwaardige producten die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. We maken gebruik van de beste machines om zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk te werk te kunnen gaan, zo hebben we een nVent Hofmann ModCenter in eigen gebruik.

Samenwerken voor succes

Bij Peeters willen we meer zijn dan alleen jouw toeleverancier. Bij ons vind je een toegewijde partner die vooroploopt in het ontdekken en implementeren van nieuwe technologieën om jouw organisatie vooruit te helpen.

Machine bekabeling

Peeters biedt het complete pakket aan om jou zo veel mogelijk te ontzorgen. We kunnen het dus niet alleen engineeren, we kunnen het ook assembleren, installeren en bekabelen. Wil je compleet ontzorgd worden in de bekabeling van meerdere machines op locatie, dan lossen wij dat voor je op. Ongeacht het merk, type of de grootte van de machines, Peeters staat voor je klaar.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor Industriële automatisering?

Wilt u genieten van een echte service met een korte responstijd? Neem dan snel contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Kom jij ons team versterken?

Upload je CV: