Watervoorzieningen op festivalterreinen

Bart Dijstelbloem

Bart Dijstelbloem

Projectleider

Krachtige pompbesturing verwerkt een enorme hoeveelheid afvalwater op festivals!

Op festivals komen talloze bezoekers die gebruik willen maken van het toilet, hun handen willen wassen en misschien zelfs willen douchen op het campingterrein. Dit resulteert in een aanzienlijke hoeveelheid afvalwater wat moet worden verpompt naar de afvalwateropslag of een lozingspunt.

Festivals over de hele wereld

Onze pompbesturingssystemen zijn ontworpen met het oog op robuustheid en betrouwbaarheid, zelfs onder extreme omstandigheden zoals die in Brazilië, Canada, Qatar en Japan. Of het nu zon, regen of vrieskou is, onze systemen blijven presteren. We begrijpen ook dat de voedingssituatie kan variëren, daarom hebben we aangepaste printplaten ontwikkeld en de nodige componenten samengesteld om een stabiele werking te garanderen, ongeacht de voedingsbron. Zo werkt de besturing waar dan ook ter wereld.

Slimme toepassingen

Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan 650 van de geplande 1000 pompbesturingssystemen hebben geleverd. Wat onze oplossing nog krachtiger maakt, is de integratie van geavanceerde technologieën zoals databundels en GPS-chips. Via een gebruiksvriendelijk webportaal kunnen onze klanten op afstand de locatie en status van elke pompbesturing volgen. Dit stelt hen in staat om proactief onderhoud uit te voeren en altijd te weten waar hun skids zich bevinden.

Op maat gemaakt

Met onze op maat gemaakte pompbesturingssystemen bieden wij niet alleen betrouwbaarheid en prestaties, maar ook gemoedsrust voor festivalorganisatoren over de hele wereld. Onze oplossingen tillen het niveau van het evenement naar een hoger level.

Kom jij ons team versterken?

Upload je CV: