Watertechniek

Peeters: dé specialist in watertechniek. We bieden op maat gemaakte oplossingen aan de hand van jouw behoeften. Van hogedruk nevelkoelingssystemen voor stallen tot waterbehandelingssystemen voor optimalisatie van waterkwaliteit. Met onze expertise en op maat gemaakte oplossingen zorgen we voor efficiënte koeling, zuiver water en nauwkeurige doseringssystemen, alles afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten.

Hogedruk Nevelkoeling

Nu de zomers steeds warmer worden, is het koelen van de stal steeds belangrijker. Ons hogedruk nevelkoelsysteem, gemonteerd voor, in of na de luchtinlaat, biedt een duurzame koel oplossing. Na een op maat gemaakte berekening plaatsen we de benodigde nozzles voor het gewenste resultaat. Onze monteurs installeren het systeem, waarna we metingen uitvoeren om het rendement te optimaliseren en valideren.

Optimalisatie van waterbehandeling

Normaal gaan stroom en water niet samen, bij Peeters wél! Onze waterbehandelingssystemen streven naar één doel: optimaal water. Van de agrarische tot de industriële sector, overal verzorgen we optimaal water met systemen die worden aangestuurd door onze eigen ontwikkelde elektronica en afgestemd zijn op jouw wensen. Met onze totaaloplossingen bieden we betrouwbare en onderhoudsvriendelijke systemen, zodat jij altijd kunt genieten van optimaal water!

Ontijzeringsinstallaties

Verwijder ijzer (roest), kalk en verscheidene zware metalen uit jouw grondwater met onze ontijzeringsinstallaties. Geschikt voor diverse toepassingen, van tuinberegening tot industrieel gebruik.

Waterontharders

Bespaar kosten en verleng de levensduur van uw apparaten met onze waterontharders. Verwijder kalk (CA, MG) en andere zware metalen uit jouw water voor een optimale waterkwaliteit.

Doseersystemen

Met onze doseersystemen kun je eenvoudig en nauwkeurig poeders en vloeistoffen doseren. Wij leveren een breed scala aan op maat gemaakte membraanpompen, slangenpompen en poederdoseersystemen.

Particulier? We brengen je graag in contact met één van onze installateurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor watertechniek?

Wilt u genieten van een echte service met een korte responstijd? Neem dan snel contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Kom jij ons team versterken?

Upload je CV: