Service en onderhoud

Bij Peeters begrijpen we dat je altijd de zekerheid wil van een perfect functionerend machinepark. Onderhoud is daarbij essentieel. Ons team bestaat uit professionele en VCA-gecertificeerde collega’s die het periodiek onderhoud graag uit handen nemen.  Naast onderhoud bieden we ook service aan, waarbij onze storingsmonteurs voor je klaar staan om je storingen op te lossen. Zij komen bij jou op locatie, diagnosticeren het probleem en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk operationeel is.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud draagt bij aan minder storingen en uitval van machines. Op contractbasis voeren wij periodieke inspecties uit, waarbij de conditie van jouw machines wordt gecontroleerd en eventueel onderhoud wordt uitgevoerd. De resultaten van deze inspecties worden vastgelegd in een duidelijk inspectierapport, zodat jij altijd een transparant overzicht hebt van de onderhoudswerkzaamheden.

Deskundige Ondersteuning

Ben je op zoek naar een deskundige partner die jou kan adviseren en ondersteunen bij het onderhoud van je machines? Peeters staat voor je klaar. Van het opstellen van een onderhoudsplan tot het uitvoeren van preventief of correctief onderhoud, onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van alle machines met een stekker eraan.

Optimalisatie en Betrouwbaarheid

Door jouw machines vroegtijdig en preventief te onderhouden, worden beginnende gebreken verholpen en bewaak je tegelijkertijd de veiligheid en prestaties van jouw machines. Dit resulteert in minimale stilstand van jouw machines en een hogere productiekwaliteit en -snelheid. Bij Peeters streven we naar een zorgeloze inzetbaarheid van jouw machines, met altijd de zekerheid van een functionerend machinepark, zelfs na jaren van gebruik. Met regelmatige inspecties en professioneel onderhoud door onze gespecialiseerde servicemonteurs voorkom je productieverlies en verleng je de levensduur van jouw machines.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw service & onderhoud?

Wilt u genieten van een echte service met een korte responsetijd? Neem dan snel contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Kom jij ons team versterken?

Upload je CV: